Kiss Attila Esküvői DJ

Elindult a 2017-es szezon!

Április 1. óta újra minden hétvégém esküvővel telik, javában dübörög a 2017-es szezon! Sajnos egy kicsit kevesebb időm van ilyenkor a bloggal foglalkozni, de ígérem, időnként jön a nyáron is egy-egy bejegyzés!

Néhány szám: a jelenlegi foglalások alapján a szezonban, tehát április 1. és október 31. között összesen 39 és fél esküvőn veszek részt, kettő továbbin pedig vendégként. Az egyik egy jóbarátom esküvője lesz, a másik egy lemondott dátum, amikor Maxi Tamás kollégámmal megyek el “tanulmányútra”: megnézem, ő milyen bulit csinál. A “fél” esküvő pedig egy délutáni szertartás hangosítás lesz egy pénteki napon.

A szezonon túl már februárban és márciusban is túl voltam 2-2 esküvőn, novemberre is van már 2 és decemberre is egy. Ha tehát betelnek a maradék szabad dátumaim, kb. 50 esküvőn veszek részt az idei évben. Ez azt is jelenti, hogy a szezon végén valamikor (még ki kell számolnom) meg lesz a 100. esküvőm is.

Bryan Tracy szerint onnantól számít valaki igazán profinak, ha 10.000 munkaórán túl van a szakmájában. Ha itt még nem is tartok, azért gyűlik a tapasztalat és még mindig szeretem amit csinálok! 🙂