Kiss Attila Esküvői DJ

Esküvő szervezési tudástár

Amikor valaki építkezik, szinte biztosan megosztják vele azt a bölcsességet, hogy “az első házad mindig az ellenségednek építed, a másodikat már magadnak.”  Egy esküvő szervezése azért nem ekkora falat, de lehetnek buktatói, és egy ház építéséhez hasonlóan az ember legtöbbször ebbe is csak egyszer fog bele életében. Éppen ezért fontos, hogy elsőre a lehető legjobban sikerüljön.

Mivel jó pár lagzin részt vettem, sőt a saját esküvőnk szervezésén is túl vagyunk már, szeretném tanácsaimat, tapasztalataimat megosztani veletek. Remélem ezzel hozzájárulok ahhoz, hogy Ti is az elképzeléseteknek megfelelő esküvőt tudjatok szervezni.

Esküvő DJ esküvő szervezésben segítség a tdástárból

Az esküvő szervezését is élvezni kellene, de ez munka mellett nem mindig könnyű.

Ha magatok szervezitek esküvőtöket, javaslom hogy időben álljatok neki, és előre megtervezve, heti szinten szánjatok időt az egyes részfeladatokra, hiszen könnyű elúszni vele a napi rutin mellett. Emellett érdemes megkérdezni a veletek kapcsolatban álló szolgáltatókat vagy olyan baráti párokat, akik már túl vannak a saját esküvőjükön, hátha tapasztalataikkal ők is segíteni tudnak nektek.

Az esküvő szervezési Tudástár anyaga folyamatosan bővül, íme az eddig elkészült írások: