Kiss Attila Esküvői DJ

Partnerek

Ezen az oldalon azokat a partnereket gyűjtöttem össze, akikkel esküvő DJ tevékenységem során volt alkalmam együtt dolgozni, így tapasztalatból merem Őket ajánlani esküvői szolgáltatóként.

Ceremóniamester​

Kovács Kata Ceremóniamester

Kata energikus, fiatal, vidám csaj, aki nagyon érti a dolgát, hiszen nem csak esküvőkön vezet műsort, hanem szépségversenyeken is, sőt régebben rádiózott is. Női ceremóniamesterként simán leigázza a pasikat is! Sokszor esküvőztünk már együtt, bátran ajánlom mindenkinek.

Kovács Kata Ceremóniamester Székesfehérvár
Bagi Péter Ceremóniamester

Péterrel egy veszprémi esküvő DJ munkám kapcsán ismerkedtem meg és azóta többször dolgoztunk együtt. Igazi profi, és jelmondatához híven letisztultan, gördülékenyen és rugalmasan tette a dolgát ceremóniamesterként, engem nagyon meggyőzött! Csak figyelj rá, hogy időben foglald le! 🙂

Bagi Péter Ceremóniamester Veszprém
Szoboszlai Péter Ceremóniamester

Petivel számos alkalommal esküvőztünk már együtt és bárkivel képes volt megtalálni a közös hangot 2-3 mondat után. Nagy dumás, barátságos srác, aki magabiztosan teszi a dolgát, szeretek vele dolgozni.

Szoboszlai Péter
Csizmadia Péter Ceremóniamester

Petivel szintén minden évben van alkalmunk együtt esküvőzni, aminek nagyon örülök. Visszafogott, barátságos, elegáns stílusban, remek játékokkal, mindig nagyon jó hangulatban telnek a közös esküvők. Magyar és angol nyelven is kitűnően konferál.

Csizmadia Péter Ceremóniamester
Kovács Richárd Ceremóniamester

Ricsi nagyon jó orgánumú CM. Az első megszólalásánál meggyőz, hogy vele minden rendben fog menni. A média világában dolgozva szívta magába, hogyan kell ezt a szakmát profin végezni. Hungarian Wedding Award-dal jutalmazták, ami még jobban a szakma élvonalába emeli munkáját.

Kovács Ricsi CM
Igar Tibor Ceremóniamester

Tibi tánctanárként került az esküvők közelébe, és ezt érezni lehet a CM munkája során is: nagyon megnyerő kifinomultság és egyfajta varázslat lengi körbe, ahogy előadja mondanivalóját. Egyedi játékai, megoldásai tovább mélyítik ezt.

Mónos Zsolt Ceremóniamester (CereMónos)

Zsolttal számos alkalommal dolgoztunk együtt Székesfehérvár környéki esküvőkön, vidám kedélyű, barátságos és sokat tapasztalt CM.

Molnár László András (Mitch)

Mitch a Ceremóniamester szövetség vezetőjeként sokat tapasztalt már. Megfelelő érzékkel, elegáns stílusban végzi a munkáját, így garantált, hogy önfeledten és gördülékenyen telik az esküvőtök.

Molnár László Mitch Ceremóniamester
Szalkay Zsolt Ceremóniamester

Zsolti igazi poénos, nagy dumás figura. A tervezéstől kezdve segíti a párokat, az esküvőn irányt mutat, hangulatot csinál, engem meggyőzött a munkája.

Szalkay Zsolt Ceremóniamester
Kubik Heni Ceremóniamester

Henivel Vácon volt szerencsém együtt dolgozni egy nagyon élvezetes esküvőn. Jó humorral, könnyeden és nagy odafigyeléssel vitte végig a programot. Ha angolul és németül jól beszélő CM-t kerestek, Heni a ti emberetek!

Fotós / Fényképész​​​

​​​

DÉBER GÁBOR

Gáborral több alkalommal is volt szerencsém együtt esküvőzni, és elmondhatom, hogy az egyik legügyesebb fotós, akit ismerek. Megfelelő alázattal és maximális igényességgel áll minden munkájához, érdemes meglátogatni a honlapját, munkái magáért beszélnek.

debergabor
Ostorházi Helga – OHF Stúdió

Helga egyedi látásmóddal rendelkezik, nagyon ráérez a pillanatokra. Ügyfélközpontú, kedves lány, aki igazán igényes munkát végez, legyen szó akár esküvőről, akár családi- és babafotókról. Komoly eszköztárral, saját stúdióval rendelkezik.

Ostorházi Helga OHF studio
Szabó Balázs

Balázs fotói valahogy rendre szembe jöttek velem a Facebookon, és folyton ámultam, annyira tetszettek. Később aztán volt alkalmunk együtt dolgozni, ekkor személyesen is megbizonyosodhattam róla, hogy nagyon korrekt srác akivel jó együtt dolgozni.

Szabó Balázs fotós
Németh Tamás

A Tamással való közös munkát biztosan nem fogjátok unni. Az általa készített képek minősége magáért beszél és emellett nagyon intelligens, kommunikatív fiatalemberről van szó. Ez is nagyon fontos szempont, amikor az ifjú párról oldott hangulatú képeket szeretnénk viszontlátni.

Németh Tamás fotós
Müller-Gányási Dániel

Daniról is csupa jót tudok mondani. Már többször esküvőztünk együtt. Egy kedves, kiegyensúlyozott és intelligens, remek fotós érzékkel, higgadt és profi hozzáállással.

Müller-Gányási Dániel fotós
Farkas Krisztina

Kriszti fotós családi vállalkozásba született, így fiatal kora ellenére nagyon érti a dolgát. Kedves és barátságos hölgy, így az oldott hangulatú képek nála is garantáltak. Több Veszprém környéki esküvőn is voltunk már együtt szolgáltatóként.

Farkas Krisztina fotós
TURÓCZI BÉLA FOTÓS – BLANDE PHOTO

Béla higgadtságával és profizmusával a leglámpalázasabb párt is megnyugtatja. Többször dolgoztunk együtt Székesfehérváron és környékén, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. Érdemes megnézni munkáit a weboldalán, szerintem abszolút meggyőzőek.

blande-partner
Bori és Zoli – MB Fotográfia

A fotós házaspárral már többször volt alkalmam együtt dolgozni. Zoli és Bori sokmindenben ellenpólusai egymásnak, ennél fogva nagyon jól kiegészítik egymást, ezt az általuk készített képek is visszadják. Vidámak, kreatívak és kitartóak. A 2016-os kedvenc buliképemet is ők készítették.

Deutsch Richárd

Ricsi jó humorú, intelligens srác, és mellette remek fotós. Gyakran feleségével, Lottival együtt dolgozik: boldog embereket fotóznak, és imádják ezt csinálni. Én is ezt tapasztaltam a közös munka során.

Kajetán Jácint

Jácintnak a képalkotás a kisujjában van, hiszen több szemszögből is körbejárta már: készít videókat, TV-zik, rengeteg témában fényképez, és ami az esküvő szempontjából a legfontosabb: ő is szuper esküvői fotográfus.

Török-Bognár Renáta

Reni célja saját szavai szerint “a legfontosabb pillanatokat úgy megőrizni, hogy azok valós és őszinte képet alkossanak az ott és akkor történtekről, hogy a fotók nézegetése során újra átélhessék az adott eseményt.” Renivel többször dolgoztunk együtt, és a fentieket csak megerősíteni tudom.

Éva és Tamás – Shepherd Photography

Éva és Tamás egy nagyon kedves, barátságos páros, akik egymás gondolatait ismerve hatékonyan és alaposan dolgoznak együtt, hogy egyetlen fontos pillanat megörökítése se maradjon ki a nagy napon.

Kelemen Éva és Juhász Tamás
Arold Tamás (Foto és Video)

Tamás mindenre tud megoldást, ha az esküvő pillanatainak megörökítéséről van szó. Jó ízléssel és korrekten dolgozik.

Zelnik Péter Zénó (Foto és Video)

Peti nagyon jó vizuális kultúrával rendelkezik, ötletes és értelmes fiatalember, akivel jó együtt dolgozni modellként és szolgáltatóként is. Testvérével a fotózás mellett videózást is vállalnak. 

Vőfély

Gévai Szabolcs Vőfély

Szabolccsal számos esküvőn dolgoztunk már együtt, egyedi verseivel, nagy rutinnal és barátságos stílusban végzi a dolgát. Ha kéritek, tangóharmónikázik is nektek.

Tóth Béla Vőfély és Ceremóniamester

Amikor először együtt dolgoztunk, ennyi jutott eszembe: “Na, egy vőfélynek ilyennek kell lennie!” A magyar mellett német nyelven is tökéletesen vezeti végig az estét. Munkáját Hungarian Wedding Award-dal jutalmazták, ami még jobban a szakma élvonalába emeli őt.

Tóth Béla vőfély
Vörösházi Péter Vőfély

Petivel több alkalommal alakítottuk közösen a hangulatot esküvőkön, és személyében egy nagyon barátságos, energikus embert ismertem meg. Ha fiatalos felfogású, jól kommunikáló vőfélyt szeretnétek, Vőfély Petit szívből ajánlom nektek.

Vörösházi Péter vőfély
Horváth Attila Vőfély és Ceremóniamester

Attila volt a vőfély a saját esküvőnkön, és utólag elmondhatom: kitűnő választás volt. Profin teszi a dolgát, és pontosan érzi, hol az a határ, ahol a lagzin betöltött szerepe nem is “túl sok”, de nem is “túl kevés”, hanem pont elég. Nem feltétlenül klasszikus vőfély, inkább átmenet a CM és a vőfély között.

Horváth Attila Vőfély és Ceremóniamester Veszprém

Videós​

EGYEDI JÁNOS – EVIDEO.HU

Jánossal is a saját esküvőnk kapcsán volt alkalmam megismerkedni, ahol kitűnő munkát végzett. Elhivatott szakember, rengeteg tapasztalattal és alázattal, csak ajánlani tudom.

Egyedi János esküvő videós székesfehérvár
Steiner Péter Videó / Cinematográfia

Peti a videózás számos területén teljesít remekül (TV, reklámfilm, stb.), így igazán tapasztaltnak mondható. Korrekt és barátságos srác, jól dolgozik és jó vele együtt dolgozni.

Steiner Péter Videó