Kiss Attila Esküvői DJ

Partnerek

Ezen az oldalon azokat a partnereket gyűjtöttem össze, akikkel esküvő DJ tevékenységem során volt alkalmam együtt dolgozni, így tapasztalatból merem Őket ajánlani esküvői szolgáltatóként.

Ceremóniamester

Kovács Kata Ceremóniamester

Katával egy székesfehérvári esküvő DJ-zésem során dolgoztam együtt. Energikus, fiatal, vidám csaj, aki nagyon érti a dolgát, hiszen nem csak esküvőkön vezet műsort, hanem szépségversenyeken, sőt régebben rádiózott is. Női ceremóniamesterként simán leigázza a pasikat is!

Kovács Kata Ceremóniamester Székesfehérvár
Bagi Péter Ceremóniamester

Péterrel egy veszprémi esküvő DJ munkám kapcsán ismerkedtem meg és azóta többször dolgoztunk együtt. Igazi profi, és jelmondatához híven letisztultan, gördülékenyen és rugalmasan tette a dolgát ceremóniamesterként, engem nagyon meggyőzött! Csak figyelj rá, hogy időben folglald le! 🙂

Bagi Péter Ceremóniamester Veszprém
Kubik Heni Ceremóniamester

Henivel Vácon volt szerencsém együtt dolgozni egy nagyon élvezetes esküvőn. Jó humorral, könnyeden és nagy odafigyeléssel vitte végig a programot. Ha angolul és németül jól beszélő CM-t kerestek, Heni a ti emberetek!

Fotós/Fényképész

DÉBER GÁBOR

Gáborral több alkalommal is volt szerencsém együtt dolgozni, és elmondhatom, hogy az egyik legügyesebb fotós a környéken. Megfelelő alázattal és maximális igényességgel áll minden munkájához, érdemes meglátogatni a honlapját, munkái magáért beszélnek.

debergabor
TURÓCZI BÉLA FOTÓS – BLANDE PHOTO

Béla higgadtságával és profizmusával a leglámpalázasabb párt is megnyugtatja. Többször dolgoztunk együtt Székesfehérváron és környékén, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. Érdemes megnézni munkáit a weboldalán, szerintem abszolút meggyőzőek.

blande-partner
Bori és Zoli – MB Fotográfia

A fotós házaspárral már többször volt alkalmam együtt dolgozni. Zoli és Bori sokmindenben ellenpólusai egymásnak, ennél fogva nagyon jól kiegészítik egymást, ezt az általuk készített képek is visszadják. Vidámak, kreatívak és kitartóak. A 2016-os kedvenc buliképemet is ők készítették.

Török-Bognár renáta

Reni célja saját szavai szerint “a legfontosabb pillanatokat úgy megőrizni, hogy azok valós és őszinte képet alkossanak az ott és akkor történtekről, hogy a fotók nézegetése során újra átélhessék az adott eseményt.” Renivel többször dolgoztunk együtt, és a fentieket csak megerősíteni tudom.

Vőfély

Horváth Attila Vőfély és Ceremóniamester

Attila volt a vőfély a saját esküvőnkön, és utólag elmondhatom: kitűnő választás volt. Profin teszi a dolgát, és pontosan érzi, hol az a határ, ahol a lagzin betöltött szerepe nem is “túl sok”, de nem is “túl kevés”, hanem pont elég.

Horváth Attila Vőfély és Ceremóniamester Veszprém
Vilmányi József Vőfély

Józseffel egy Veszprém megyei esküvő DJ munkám során volt alkalmam megismerkedni. Kitűnő klasszikus vőfély karakter: vidám, jó humorú, tud hangulatot teremteni, és kézben tartja az eseményeket. Bennem nagyon jó benyomást keltett, amikor együtt dolgoztunk, ezért bátran ajánlom.

Vilmányi József Vőfély Veszprém

Videós

EGYEDI JÁNOS – EVIDEO.HU

Jánossal is a saját esküvőnk kapcsán volt alkalmam megismerkedni, ahol kitűnő munkát végzett. Elhivatott szakember, rengeteg tapasztalattal és alázattal, csak ajánlani tudom.

Egyedi János esküvő videós székesfehérvár