Kiss Attila Esküvői DJ

Szükséged van egy esküvő DJ-re, akire nyugodt szívvel rábízhatod a vendégek hangulatát?

 

pipa-jel-150x150

40% kedvezmény a téli esküvőkre

Ha november 15. és március 31. között tartod az esküvődet, 40 % kedvezményt kapsz a szezonban érvényes árból.

Neked mennyibe kerülne?
SZERETNÉM MEGTUDNI, ÁRAJÁNLATOT KÉREK
Ez semmilyen kötöttséggel nem jár, és kb. 30 másodperc alatt elvégezhető.

 

pipa-jel-150x150

Nagyfokú rugalmasság

Az esküvő előtt egy személyes találkozón részletesen megbeszélünk mindent, ami alapján lagzi hangulatát személyre szabom. Az esti buli alatt a vendégek kéréseihez is igazodom.

pipa-jel-150x150

Széles zenei repertoár

Több ezer zeneszám közül választom ki a legjobbakat a násznépnek, ügyelve arra, hogy a kicsiktől a nagyszűlőkig mindenki jól érezze magát. Szeretnél egy kis ízelítőt arról, mire számíthatsz? Kattints ide!

pipa-jel-150x150

Teljes körű fény- és hangtechnika

A kb. 200 főig elegendő JBL hangtechnika, a látványos LED-fények és a hangulatvilágítás eddigi munkáim során minden igényt kielégítettek. Vezeték nélküli mikrofont és projektort is hozok magammal.

J&L_1071

Lali és Judit lagzijában így buliztunk.

pipa-jel-150x150

10 év tapasztalat

2005. óta dolgozom lemezlovasként, ebből az utóbbi években főként privát rendezvény- és esküvő DJ-ként. Az összes tapasztalatomat a szolgálatotokba állítom a Nagy Napon. Néhány referenciát itt találsz.

pipa-jel-150x150

Áttekinthető árajánlat

Az árajánlat mindig egész estére szól, és mindent tartalmaz, amire szükségetek lehet. Nincs időkorlát (pl. 6 órás rendelkezésre állás), nincs felár a szertartás hangosításért, így könnyen átlátható és tervezhető.

pipa-jel-150x150

100% Buli Garancia

Én is azt vallom, hogy az ember saját esküvőjén mindennek tökéletesen kell mennie. Ha nem voltatok elégedettek a munkámmal, akkor az esküvő DJ szolgáltatás árát maradéktalanul visszatérítem.

 

Kíváncsi vagy, mennyibe kerül?

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

Az ajánlatkérés semmilyen kötöttséggel nem jár, és kb. 30 másodperc alatt elvégezhető.

 

Egy kis zenei ízelítő:

Az alábbi videón egy bándi (Veszprém Megye) esküvői DJ szereplésemen felvett részletet láthatsz, a lagzi rock’n’roll-osabb részéből:

Az alábbi videón egy Veszprémi esküvő DJ fellépésemen készült élő mixet hallhatsz, a ’70-es és ’80-as évek disco zenéivel:

 

Rólam írták:

“Köszönjük, hogy ilyen fantasztikus hangulatot csináltál a lagzin. Akivel csak beszéltünk utána, mindenki áradozott az esküvőről, és ez főleg Neked köszönhető! Szinte mindenkit felállítottál, és mindenki alaposan el is fáradt az este végére – Tomi és én egész biztosan. Már ajánlottunk is egy barátnőmnek, akinek jövőre lesz az esküvője, és nyugodt szívvel ajánlanánk bármelyik házasodni vágyónak, mert mindenkinek ráérzel a stílusára, és kézben tartod az egész este hangulatát!”

(Andi és Tomi)

kepkivagas

Szia Attila! Ezúton is szeretnénk megköszönni a sok-sok segítséget, a jó zenéket, a fergeteges hangulatot és az ismét emlékezetesre sikerült bulit! Nagyon tetszett mindenkinek minden, a szertartás hangosításától a felkonferált műsoron/programon keresztül az utolsó lejátszott zenéig. Hasonlóan sikeres bulikat és elégedett párokat kívánunk a továbbiakban! ? Köszönjük!!! ;)”

(Vivi és Tomi)

vivi-tomi

 

13640803_557178344461617_6426279690224279641_o

Annamari és Tóni esküvőjén is jól bírta a násznép.

Ajánlatkéréshez kérlek töltsd ki az alábbi mezőket:

Név:

Email cím:

Telefonszám:

Mikor és hol lesz az esküvőtök:

Egyéb megjegyzés: