Kiss Attila Esküvői DJ

Timi és Dávid esküvője – Columbus Hajó

Szeptember harmadik péntekjén Timi és Dávid budapesti esküvőjére voltam hivatalos, amit a mesés környezetben fekvő Columbus Hajó fedélzetén tartottunk.

Esküvői DJ Columbus Hajó élménybeszámoló party

Jó volt a hangulat – fotó: WeArt Studio

Dávid és Timi az interneten bukkantak rám, és néhány e-mailt követően meg is egyeztünk: rám bízzák az esküvő zenei és ceremóniamesteri feladatait. Nagyon könnyű volt velük dolgozni, hiszen elképesztően precízek voltak. Olyan pontossággal állították össze az esküvő forgatókönyvét, hogy azt tanítani kellene: minden infó benne volt, nem maradt nyitott kérdés.

Én is folyton próbálom minimalizálni a rögtönzések számát a rendezvényeken, így is szinte mindig történnek váratlan dolgok. Minden más – ami előre megbeszélhető – legyen fixálva előre. Nem kell semmit a véletlenre bízni, felületességgel tetézni a problémamegoldással járó stresszt. Egy vagy több problémás helyzet megoldása úgy le tudja szívni az ember energiáit, hogy az kihatással van az egész estére. Viszont egy lagziban az a dolgunk, hogy jól érezzük magunkat, nem? Próbáljuk meg ezt megadni magunknak azzal, hogy minél jobban felkészülünk erre a fontos napra.

columbus hajó budapest esküvő dj eskuvo

Fenséges budai panoráma: ilyen a kilátás a Columbus Hajóról napnyugtakor

Ez volt az első alkalmam, hogy rakparti állóhajón zenéltem, így csak sejthettem, hogy mi vár rám, ami a megközelítést és a pakolást illeti. Az ilyen helyszínek nagy hátránya (a rengeteg előnye mellett), hogy nagyon zsúfolt helyen vannak. Egy rossz közlekedési manőver miatt 20 percet máris elvesztettem: rossz irányból fordultam rá a rakpartra, és ennyi időbe telt míg egy alkalmas helyig araszolva a péntek délutáni csúcsforgalomban meg tudtam fordulni, hogy végre célba vehessem a parkolót. A rakpart macskakövei sem kedveztek a pakolásnak: szétrázkódott a cuccom a gurulós kocsimon, mire eljutott a parkolótól hajó feljárójáig. Arról ne is beszéljünk, hogy a parkoló este 8-ig fizetős volt (pénteki nap). Na de ennyit a negatívumokról ezen az amúgy gyönyörű helyszínen.

esküvő dj Columbus Hajó Budapest lakodalom

A vőlegény a háttérben velem – Fotó: WeArt Studio

A forgatókönyv alapján könnyen elvégeztem a ceremóniamesteri feladatokat: a vendégek köszönötését, informálását, csokordobást, stb. A hajó konyháját csak dícsérni tudom, nem lehetett panasz a vacsora minőségére. Az este folyamán alkalmam volt megismerkedni Fannival és Zsuzsival, a WeArt Photo Studio fényképészeivel, akik egész este remek társaságom voltak, és profi fotókat készítettek az esküvőről. Érdemes megnézni a referenciáikat a honlapon. Remélem lesz még alkalmunk együtt dolgozni!

A vacsora után belecsaptunk  buliba, amiről hangulatképeket és videót alább láthattok.

Ezen az estén egy visszafogottabb baráti társasággal volt dolgom, váltakozva voltak táncosabb és pihenősebb időszakok. Azt is hozzá kell tenni, hogy a hajóhoz kapcsolt oldaluszály, ami egyfajta erkélyként funkcionált, elég komoly konkurenciám volt. A Budai Várra néző panoráma és a szinte tökéletesnek mondható szeptember esti klíma sokakat kicsábított a táncparkettről, én is többször kimentem levegőzni. Ilyen helyen azért nem minden nap jár az ember! A násznép nagyon jól érezte magát, ezt Dávidék utólagos visszajelzése (alább) is mutatja, illetve az is, hogy a társaságból azóta kerestek már DJ-ügyben.

Még egyszer szeretnénk megköszönni a szuper bulit amit varázsoltál végig az esküvőnk folyamán. Mindenkinek szép emlékei maradtak az esküvőnkről és mindenki nagyon jól érezte magát. A nyitótáncunk után folyamatosan csak azt láttuk, hogy mindig táncol valaki a parketten, és mi is sokat táncoltunk a jó zenékre. Szuper volt a hangulat és ehhez Te is nagyban hozzájárultál! Ez úton szeretnénk neked még egyszer megköszönni, hogy velünk voltál, és minden jót kívánunk neked! ?

Üdvözlettel:
Timi és Dávid

További képeket láthatsz a poszt alján.

Szeretnél te is egy hasonlóan jó hangulatú esküvőt?

Kérj árajánlatot ide kattintva!

Az ajánlatkérés semmilyen kötöttséggel nem jár, és kb. 30 másodperc alatt elvégezhető.

Columbus Hajó esküvő DJ Budapest

Az ifjú pár tánca – fotó: WeArt Studio

A torta – fotó: WeArt Studio

Esküvő DJ Kiss Attila Columbus Hajó Budapest

Kiss Attila Esküvő DJ a columbus Hajón – fotó: WeArt Studio

Kiss Attila Esküvői DJ Columbus Hajó Budapest

Kiss Attila Esküvő DJ a columbus Hajón – fotó: WeArt Studio