2017. februárjában Ágnes és Richárd esküvőjén jártam a Petneházy Huszárcsárdában (melynek új neve Csillagkert), ahol fergeteges hangulat jellemezte a társaságot az utolsó pillanatig.

Azzal talán nem árulok el újdonságot a kedves olvasónak, ha leírom, hogy a téli hónapok a december és farsangi időszak kivételével eléggé holtszezonnak számítanak a zenével foglalkozók számára. Szerencsére nem lehet panaszra okom, hiszen ekkor is volt lehetőségem néhány fantasztikus esküvőn zenélni. A dologhoz hozzátartozik, hogy ilyenkor magas kedvezményeket adok (nem csak én, más szolgáltatók is), ami így egy “win-win” helyzet mindenki számára. Szóval aki spórolni szeretne az esküvő költségein, annak ajánlom, hogy válasszon téli dátumot.

Először jártam a Petneházy Huszárcsárdában, ami nagyon jó benyomást tett bennem mind a személyzet, mind a kiszolgálás és az ételek minőségének tekintetében. A szomszédságban, ugyan ezen a telken van még egy esküvői helyszín: a Petneházy Club Hotel, a kettő nem keverendő össze, bár először nekem is sikerült a rossz címre érkeznem. 🙂 Egy nagy lovardáról van szó egyébként, ahol több rendezvényterem is található, szállással, nagy parkolóval és a lovas sport szerelmesei számára kiépített infrastruktúrával a budai hegyekben.

esküvő dj petneházy huszárcsárda 2017
A tánctér, a dj pult, a fények és a dekor. Az este fő színe a kék volt.

Ricsi és Ági a hivatalos szertartások után érkeztek a csárdába a násznéppel és a két vőféllyel együtt, akik a baráti társaságból kerültek ki. Már egy korábbi bejegyzésben írtam erről, hogy egy kicsit mindig tartok attól, amikor rokont vagy barátot bíz meg az ifjú pár a vőfély szereppel, de abban az esetben és most is jól sült el a dolog. A srácok vidáman, lelkesen tették a dolgukat, a násznép is élvezte és mi is jól tudtunk együtt dolgozni.

kiss attila esküvői dj petneházy huszárcsárda
Hajnali pillanatkép

A csapat nagyon jól bírta, végig magasan volt a hangulat, vőfélyeink több, táncra alapozó programmal is feldobták a bulit. A legidősebb pár táncánál az egész násznép egyszerre ropta, a lufipukkasztós játékban inkább csak a fiatalok vettek részt. A társaság mindenevő volt, így könnyű dolgom volt ezzel a hálás közönséggel. A helyszín alap áron három óráig volt biztosítva, bár még sokan táncoltak ekkor, közös megegyezéssel befejeztük a bulit. A vendégek is elégedetten távoztak, hiszen az előtte lévő 5 órában mindenki kitáncolta magát.

Ricsi és Ági egy igazán barátságos násznépet hívott össze, nagyon jól éreztem magam velük.

Szeretnél te is egy hasonlóan jó hangulatú esküvőt?

Kérj árajánlatot ide kattintva!

Az ajánlatkérés semmilyen kötöttséggel nem jár, és kb. 30 másodperc alatt elvégezhető.