Partnerek

Ezen az oldalon azokat a partnereket gyűjtöttem össze, akikkel esküvő DJ tevékenységem során volt alkalmam együtt dolgozni, így tapasztalatból merem Őket ajánlani esküvői szolgáltatóként.

Ceremóniamester

Kovács Kata Ceremóniamester

Kata energikus, fiatal, vidám csaj, aki nagyon érti a dolgát, hiszen nem csak esküvőkön vezet műsort, hanem szépségversenyeken is, sőt régebben rádiózott is. Női ceremóniamesterként simán leigázza a pasikat is! Sokszor esküvőztünk már együtt, bátran ajánlom mindenkinek.

BAGI PÉTER CEREMÓNIAMESTER

Péterrel egy veszprémi esküvő DJ munkám kapcsán ismerkedtem meg és azóta többször dolgoztunk együtt. Igazi profi, és jelmondatához híven letisztultan, gördülékenyen és rugalmasan tette a dolgát ceremóniamesterként, engem nagyon meggyőzött! Csak figyelj rá, hogy időben foglald le!

SZOBOSZLAI PÉTER CEREMÓNIAMESTER

Petivel számos alkalommal esküvőztünk már együtt és bárkivel képes volt megtalálni a közös hangot 2-3 mondat után. Nagy dumás, barátságos srác, aki magabiztosan teszi a dolgát, szeretek vele dolgozni.

CSIZMADIA PÉTER CEREMÓNIAMESTER

Petivel szintén minden évben van alkalmunk együtt esküvőzni, aminek nagyon örülök. Visszafogott, barátságos, elegáns stílusban, remek játékokkal, mindig nagyon jó hangulatban telnek a közös esküvők. Magyar és angol nyelven is kitűnően konferál.

KOVÁCS RICHÁRD CEREMÓNIAMESTER

Ricsi nagyon jó orgánumú CM. Az első megszólalásánál meggyőz, hogy vele minden rendben fog menni. A média világában dolgozva szívta magába, hogyan kell ezt a szakmát profin végezni. Hungarian Wedding Award-dal jutalmazták, ami még jobban a szakma élvonalába emeli munkáját.

IGAR TIBOR CEREMÓNIAMESTER

Tibi tánctanárként került az esküvők közelébe, és ezt érezni lehet a CM munkája során is: nagyon megnyerő kifinomultság és egyfajta varázslat lengi körbe, ahogy előadja mondanivalóját. Egyedi játékai, megoldásai tovább mélyítik ezt.

MÓNOS ZSOLT CEREMÓNIAMESTER (CEREMÓNOS)

Zsolttal számos alkalommal dolgoztunk együtt Székesfehérvár környéki esküvőkön, vidám kedélyű, barátságos és sokat tapasztalt CM.

MOLNÁR LÁSZLÓ ANDRÁS (MITCH)

Mitch a Ceremóniamester szövetség vezetőjeként sokat tapasztalt már. Megfelelő érzékkel, elegáns stílusban végzi a munkáját, így garantált, hogy önfeledten és gördülékenyen telik az esküvőtök.

IVÁDY LEVENTE CEREMÓNIAMESTER

Levente zenekari énekesként is rengeteg esküvőt látott már, mielőtt ceremóniamesterkedni kezdett. Intelligens, barátságos, visszafogott stílusú CM, aki mindig pont annyit szerepel, amennyire szükséges.

SZABADOS-MAVRÁK KATA CEREMÓNIAMESTER

Kata is rutinos szereplő a rendezvények világában: az a vagány, laza, de határozott típus, akinek nem okoz gondot felhívni magára a figyelmet és irányban tartani az eseményeket a nagy napon.

JAKAB ZOLTÁN CEREMÓNIAMESTER

Zoli a ceremóniamesterek Louis Armstrongja: mikor megvillantja trombita tudását, mindig nagy ováció fogadja. Mindemellett szolid, mégis kiváló humorával és elegáns stílusával a párok igényeire szabva szervezi és koordinálja az esküvőket.

Jakab Zoltán ceremóniamester
UNGHVÁRY TAMÁS CEREMÓNIAMESTER

Tomi letisztult, fiatalos, elegáns és rugalmas ceremóniamester. TV-műsorvezetőhöz hasonló stílust kévisel.

Unghváry Tamás Ceremóniamester
SZIGETVÁRI TAMÁS CEREMÓNIAMESTER

Tamás egy nagyon energikus, remek humorú és jó stílusú srác, aki nagyon összeszedetten, az eseményeket egymásba fűzve vezényli le az esküvő napját.

szigetvari tamas ceremoniamester

Fotós / Fényképész

DÉBER GÁBOR

Gáborral több alkalommal is volt szerencsém együtt esküvőzni, és elmondhatom, hogy az egyik legügyesebb fotós, akit ismerek. Megfelelő alázattal és maximális igényességgel áll minden munkájához, érdemes meglátogatni a honlapját, munkái magáért beszélnek.

SWEET LIGHT WEDDING

Kristófék nagyon jó érzékkel hozzák ki minden párból és helyszínből a vizuális maximumot. Több munkájukat láttam már, kezeik közül csakis igényes anyagok kérültek ki, és megfizethető áron dolgoznak.

SZABÓ BALÁZS

Balázs fotói valahogy rendre szembe jöttek velem a Facebookon, és folyton ámultam, annyira tetszettek. Később aztán volt alkalmunk együtt dolgozni, ekkor személyesen is megbizonyosodhattam róla, hogy nagyon korrekt srác akivel jó együtt dolgozni.

NÉMETH TAMÁS

A Tamással való közös munkát biztosan nem fogjátok unni. Intelligens, kommunikatív fiatalemberről van szó, aki könnyen oldja a lámpalázat. Ez is nagyon fontos szempont, amikor az ifjú párról oldott hangulatú képeket szeretnénk viszontlátni. Tapasztalt fotós, sok éves esküvős rutinnal.

MÜLLER-GÁNYÁSI DÁNIEL

Daniról is csupa jót tudok mondani. Már többször esküvőztünk együtt. Egy kedves, kiegyensúlyozott és intelligens, remek fotós érzékkel, higgadt és profi hozzáállással.

FARKAS KRISZTINA

Kriszti fotós családi vállalkozásba született, így fiatal kora ellenére nagyon érti a dolgát. Kedves és barátságos hölgy, így az oldott hangulatú képek nála is garantáltak. Több Veszprém környéki esküvőn is voltunk már együtt szolgáltatóként.

TURÓCZI BÉLA FOTÓS – BLANDE PHOTO

Béla higgadtságával és profizmusával a leglámpalázasabb párt is megnyugtatja. Többször dolgoztunk együtt Székesfehérváron és környékén, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. Érdemes megnézni munkáit a weboldalán, szerintem abszolút meggyőzőek.

BORI ÉS ZOLI – MB FOTOGRÁFIA

A fotós házaspárral már többször volt alkalmam együtt dolgozni. Zoli és Bori sokmindenben ellenpólusai egymásnak, ennél fogva nagyon jól kiegészítik egymást, ezt az általuk készített képek is visszadják. Vidámak, kreatívak és kitartóak. A 2016-os kedvenc buliképemet is ők készítették.

DEUTSCH RICHÁRD

Ricsi jó humorú, intelligens srác, és mellette remek fotós. Gyakran feleségével, Lottival együtt dolgozik: boldog embereket fotóznak, és imádják ezt csinálni. Én is ezt tapasztaltam a közös munka során.

KAJETÁN JÁCINT

Jácintnak a képalkotás a kisujjában van, hiszen több szemszögből is körbejárta már: készít videókat, TV-zik, rengeteg témában fényképez, és ami az esküvő szempontjából a legfontosabb: ő is szuper esküvői fotográfus.

TÖRÖK-BOGNÁR RENÁTA

Reni célja saját szavai szerint “a legfontosabb pillanatokat úgy megőrizni, hogy azok valós és őszinte képet alkossanak az ott és akkor történtekről, hogy a fotók nézegetése során újra átélhessék az adott eseményt.” Renivel többször dolgoztunk együtt, és a fentieket csak megerősíteni tudom.

ÉVA ÉS TAMÁS – SHEPHERD PHOTOGRAPHY

Éva és Tamás egy nagyon kedves, barátságos páros, akik egymás gondolatait ismerve hatékonyan és alaposan dolgoznak együtt, hogy egyetlen fontos pillanat megörökítése se maradjon ki a nagy napon.

AROLD TAMÁS (FOTO ÉS VIDEO)

Tamás mindenre tud megoldást, ha az esküvő pillanatainak megörökítéséről van szó. Jó ízléssel és korrekten dolgozik.

ZELNIK PÉTER ZÉNÓ (FOTO ÉS VIDEO)

Peti nagyon jó vizuális kultúrával rendelkezik, ötletes és értelmes fiatalember, akivel jó együtt dolgozni modellként és szolgáltatóként is. Testvérével a fotózás mellett videózást is vállalnak. 

Vőfély

GÉVAI SZABOLCS VŐFÉLY

Szabolccsal számos esküvőn dolgoztunk már együtt, egyedi verseivel, nagy rutinnal és barátságos stílusban végzi a dolgát. Ha kéritek, tangóharmónikázik is nektek.

TÓTH BÉLA VŐFÉLY ÉS CEREMÓNIAMESTER

Amikor először együtt dolgoztunk, ennyi jutott eszembe: “Na, egy vőfélynek ilyennek kell lennie!” A magyar mellett német nyelven is tökéletesen vezeti végig az estét. Munkáját Hungarian Wedding Award-dal jutalmazták, ami még jobban a szakma élvonalába emeli őt.

VÖRÖSHÁZI PÉTER VŐFÉLY

Petivel több alkalommal alakítottuk közösen a hangulatot esküvőkön, és személyében egy nagyon barátságos, energikus embert ismertem meg. Ha fiatalos felfogású, jól kommunikáló vőfélyt szeretnétek, Vőfély Petit szívből ajánlom nektek.

TITZ TIBOR VŐFÉLY

Titz Tibi tényleg mindent tud, amit egy klasszikus vőfélynek tudnia kell, és ezzel már jó ideje országos hírnevet szerzett magának. Határozott, jó humorú, nagyhangú, igazán tapasztalt emberről van szó. Ha azt szeretnétek, hogy valaki hagyományos módon vezesse végig a nagy napotokat, ő remek választás. Érdemes időben felkeresni.

titz tibor vofely

Videós

EGYEDI JÁNOS – EVIDEO.HU

Jánossal is a saját esküvőnk kapcsán volt alkalmam megismerkedni, ahol kitűnő munkát végzett. Elhivatott szakember, rengeteg tapasztalattal és alázattal, csak ajánlani tudom.

SZIMA NORBERT ÉS ROLAND – SZIMA STUDIO

Norbert és Roland sok éves tapasztalattal bír az esküvői fotózásban és videózásban. Nagyon szeretek velük dolgozni, stílusosak, barátságosak és profik.

szima norbert szima studio
STEINER PÉTER VIDEÓ / CINEMATOGRÁFIA

Peti a videózás számos területén teljesít remekül (TV, reklámfilm, stb.), így igazán tapasztaltnak mondható. Korrekt és barátságos srác, jól dolgozik és jó vele együtt dolgozni.

SCHREIBER NORBERT – ALPHA FILM

Norbi nem csak egy profi videós, hanem egy életvidám, megbízható ember, akivel élmény a közös munka. Munkái remekül visszaadják a nagy nap hangulatát.

schreiber norbert alpha film

Szertartásvezető

Esküvői DJ Székesfehérvár, Fejér megye

Esküvői DJ szolgáltatást vállalok az ország egész területén, de Székesfehérvári lakhelyem miatt üzemanyag költség szempontjából első sorban Székesfehérvár ill. Fejér Megye, Veszprém ill. Veszprém megye, Győr ill. Győr-Moson-Sopron megye, Siófok ill. Somogy megye, Pest megye, a Balaton és Budapest vonzáskörzetében, teljes körű hang- és fénytechnikával. Ha a Dunántúlon keresel esküvőre DJ-t, fordulj hozzám bizalommal. Hangtechnika és fénytechnika bérlés illetve hangosítás, különleges fénytechnika igény esetén is állok rendelkezésedre. Külön polgári szertartás hangosítás is kérhető. Bérelhető akkumulátoros led lámpák bérbe adásával is foglalkozom, melyek fényfestésére, fénydekorálásra, súrlófényként alkalmazhatóak bel- és kültéren egyaránt. Akkumulátoros hangtechnikával is rendelkezem olyan helyszínekre, ahol nincs áram a közelben. Céges bulik, karácsonyi rendezvények, szülinapok, karaoke és gyerek disco kivitelezésében is jártas vagyok.

Klub DJ-ként is tevékenykedem, leginkább Székesfehérváron, Veszprémben és Balatonfüreden, így ezeken a bulikon élőben is meghallgathattok.

Esküvői DJ Veszprém, Veszprém megye

Veszprémi származásom miatt, és mivel gyakran járok haza, a veszprémi esküvői DJ felkéréseknél nem szoktam útiköltséggel számolni. Ha tehát az esküvői DJ Veszprémben kellene, bátran számoljatok velem, örömmel segítem a veszprémi párok Nagy Napját is! Helyszíni tapasztalattal rendelkezem a veszprémi esküvő helyszínek nagy részében, úgy mint História Malomkert, Gizella Hotel, Völgyikút ház, Hotel Magister, illetve esküvő DJ-ztem már a veszprém környéki településeken, mint Balatonalmádi (Pinkóczi-csárda, Nereus-Hotel), Balatonfüred (Koczor-Pincészet, Baricska-Csárda, Kikötő Étterem, Margaréta Hotel), Tihany (Echo étterem, Club Tihany), Bánd (Kakukk Vendéglő), Balatonvilágos (Tópart Hotel), valamint Ajka, Litér, Pétfürdő, Várpalota, Zirc stb. településeken.

Székesfehérváron és könyékén esküvő DJ-ként szintén nagy tapasztalattal rendelkezem a helyszínek tekintetében, mint Kertész Csárda, Diófa Vendéglő, BEAT Étterem, Lakeside Hotel, Pokol Pince. Esküvő DJ-ztem a Velencei-tónál Agárd (Pálmajor pihenőpark), Pákozd (Lics Pincészet), Sukoró (Gémeskút Étterem), Pázmánd (Bálint Borárium) és Velence (Walzer Hotel), illetve Fejér Vármegyében Fehérvárcsurgó (Károlyi Kastély, Diófa Étterem, Zseri Vadászház), Simontornya (Fried Hotel), Dunaújváros, Szászhalombatta, Paks stb. településeken is már.

Budapesen is gyakran járok esküvőkre DJ-zni, így ha Budapesten lenne szükséged esküvő DJ-re, örömmel segítek.

Kiss Attila Esküvői DJ. © 2024. All rights reserved.

A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.

Ezek a cookie-k szükségesek ahhoz, hogy a webhely működjön, és nem kapcsolható ki a rendszerünkben.

Az oldal működtetéséhez az alábbi technikai cookie-ek szükségesek
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Összes tiltása
Összes engedélyezése