Szeptember első szombatján Bori és Zsolti esküvőjén szórakoztattam a nagyérdeműt a tihanyi Aquino Hotel Panorámában. Igazi asztalon táncolós, hajnalig tartó buli volt!

Borival és családjával gyerekkorom óta ismerjük egymást, hiszen egy utcában nőttünk fel. Igaz a családommal 10 éves koromban elköltöztünk, de nem sokkal később ismét összehozott minket az élet, középiksolában osztálytársak lettünk. Zsoltit pedig a Veszprémi Egyetemről ismertem, hiszen egy évfolyamban kezdtük a sulit. Hallottak már zenélni a veszprém környéki bulikban, így bizalommal kértek fel az esküvőjük zenei feladatainak ellátására.

A lagzi a tihanyi félsziget tövében, az Aquino Hotel Panoráma rendezvénysátrában volt, a Balatontól csak a főút és egy Yacht klub keskeny kikötője választott el minket. Az időjárás is abszolút kegyes volt hozzánk, kellemes szeptember eleji idő volt. Nem hiába ez az egyik legnépszerűbb esküvői időpont, a klíma ilyenkor a legbarátibb mindenféle szempontból, se túl meleg, se túl hideg nincs, az ember egyszerűen jól érzi magát a bőrében.

Tihanyhoz hozzátartozik az is, hogy a hotel feletti hegyoldalon befolyásos személyek villái húzódnak, így a hangerőre fokozottan oda kellett figyelni. Szerencsére ezzel nem volt gond, én mint minden alkalommal, ezúttal is tiszteletben tarotttam a vendgélátó egység hangerővel kapcsolatos kívánalmait, hiszen az senkinek sem jó, ha ebből konfliktus alakul ki. És szerencsére a megszabott hangerő mellett is élvezhető volt a zene, amitre bizonyíték a lentebb beszúrt rövid video is.

A hotel személyzete és a vezetőség is nagyon segítőkész és barátságos volt egyébként, és a konyhára sem lehetett panasz.

esküvői DJ tihany aquino hotel panoráma
A dekorációban a világos rózsaszín dominált, így én is ilyen hangulatfényeket lőttem be a DJ pulton.

Amíg az ifjú pár kimondta a boldogító “IGEN”-t a Tihanyi Apátságban, majd a násznép kisvonattal megérkezett a lakodalom helysznére, én berendeztem a DJ pultot és a táncteret, és rajtra készen vártam a vendégeket. Szoboszlai Péter ceremóniamesterrel kiválóan tudtunk együtt dolgozni, végig kézben tartotta az irányítást, jók voltak a szövegek, gördülékenyen zajlott az este.

A buli eslő felében ezúttal is igyekeztem a hagyományosabb tánczenékből szemezgetni, így a társaság idősebb tagjai és a hagyományosabb zenéket kedvelők is tudtak bulizni. Ezt a tetőfokra a meglepetés vendégek emelték: a veszpémi Petőfi Szinház két színművésze, Kőrösi Csaba és Módri Györgyi adott elő vidám dalokat, operett betéteket a tőlük várható profizmussal.

Végig remek volt a hangulat, a retro-disco dalokra is együtt ropta a csapat a kicsiktől az idősebbekig.

Boriék kérésére az este második felében a mai zenéket vettük elő: főként az elmúlt évek R’N’B zenéire táncoltunk. Ez nekem külön öröm volt, hiszen a kedvenc stílusomról van szó, amiben az utóbbi időben sajnos nem is nagyon volt időm kibontakozni. De Bori és Zsolti baráti társasága velem együtt odáig volt érte: asztalon táncolással és hajnalig tartó tombolással mutatták meg, hogyan kell komolyan bulizni. Egy alkalommal még az asztal is összecsuklott a táncolók alatt, de mindenki megúszta ép bőrrel és rögtön folytatódott a party. Hajnali 3 óra környékére fáradtunk el annyira, hogy lassan mindenki nyugovóra tért.

A második felvonás 2017. nyarán várható: Bori bátyja is esküvőt tervez, és már fel is kértek rá, hogy ismételjük meg ezt a szuper bulit!

Szeretnél te is egy hasonlóan jó hangulatú esküvőt?

Kérj árajánlatot ide kattintva!

Az ajánlatkérés semmilyen kötöttséggel nem jár, és kb. 30 másodperc alatt elvégezhető.