Az idei első fehérvári esküvő DJ felkérésem a Diófa étterembe vitt, ahol Szabina és András esküvőjén vettem részt a húsvéti hétvégén.

A fehérváriak szerintem kivétel nélkül ismerik a Diófát, hiszen több mint 20 éve várja vendégeit a Kadocsa úton. Nívós konyhával, gyönyörű, esküvői fotózáshoz is kiváló kerthelyiséggel felszerelve az egyik legjobb fehérvári esküvői helyszín.

A párral januárban találkoztam az esküvő kiállításon a Novotelben, ahol fehérvári esküvő DJ-t kerestek. Mivel szezon előtti lagziról volt szó, egy kis kedvezményt is tudtam adni az árból, így az árajánlatra hamar rábólintottak.

fehérvári esküvő DJ árak
A násznép a Diófa előtt. Jó volt a hangulat!

A 30 fős násznéppel, köztük 5-6 gyermekkel a földszinti helyiségben foglaltunk helyet, ahol a sorasztalok mellett megfelelő méretű tánctér is maradt. Az ifjú pár előre figyelmeztetett, hogy “Ők nem azok a táncolós fajták”, de mindenképp szeretnék, ha végig lenne zene, és első sorban klubzenéket válogattunk össze. Kovács Kata ceremóniamester profin és lelkesen vezette a násznépet, játékokkal is készült és odafigyelt arra, hogy minden gyerek nyerjen valamit a tombolán.

székesfehérvári esküvői DJ
Kovács Kata Ceremónia Mester és Kiss Attila Esküvő DJ

A pár előrejelzésének megfelelően inkább zenehallgatós, beszélgetős hangulat volt az esküvőn, de a násznép jól érezte magát. A gyerekek imádták a buborékgépet, sokáig táncoltak alatta és kergették a buborékokat, így a szülők is tudtak egy kicsit beszélgeti egymással. Az idősebbekkel jó pár dalt végigbuliztunk a lagzi első felében, mielőtt nyugovóra tértek. Végül hajnali 4 óra körül köszönt el a násznép maradéka tőlem, amikor elindultak “afterozó iszogatásra” a közeli nyaralóba. Kellemes hangulatú esküvő, jó kis szezonyitó volt az idei első fehérvári esküvő DJ felkérésem.