Augusztus második hétvégéje Peti és Eszter esküvőjére vitt a veszprémi Hotel Magiszterbe. Veszprémbe mindig “haza” megyek, különösen ha egy olyan sok ismerőssel teli, kedves és vidám esküvőn vehetek részt, mint amilyen Petiéké volt.

eskuvoi dj veszprem hotel magiszter
Így bulizott Eszter és Peti barátaikkal az esküvőjükön

Peti középiskolai osztálytársam volt, így amikor szóba került náluk az esküvő, és zenével kapcsolatosan érdeklődtek nálam, hamar megszavazták a bizalmat nekem. A lagzi a Hotel Magiszterben volt, ami a helyi egyetem kollégiumaként is funkcionál, így már többször jártam ott bulikon és szaktársaknál. A vendégseregben is sok ismerős volt, így erre a lagzira valóban “haza” érkeztem.

Ez a fajta baráti hangulat az egész esküvőre jellemző volt, ugyanis Eszter és Péter két barátjukat kérték fel, hogy vőfélyként végigvigyék az esküvő programjait. A két fiatal kitűnően, lendületesen tette a dolgát, meg merném kockáztatni, hogy jobb volt így, mintha némely “profi” vőfélyre lett volna bízva a hangulat. A sárcok ismerték a társaságot, jöttek a benfentes poénok, kellően inteligensek voltak hozzá és komolyan is vették a feladatot.

Én mindig annak a pártján vagyok, hogy ha belefér a költségvetésbe, bízzuk tapasztalt vőfélyre vagy CM-re a násznép és a program vezetését, mert szükség van rájuk. Ha barátra bízzuk, könnyen mellémehet a dolog, ha pedig egyáltalán senki nincs megbízva ezzel a feladattal, akkor az ifjú párnak kell a csapatot terelnie, intézkednie (pedig nekik lenne más dolguk is), és nagyon sok “üresjárat” van ezeken a lagzikon, amiket egy tapasztalt műsorvezető fel tudna tölteni. De itt a kiváló példa arra, hogy ha megfelelő embert választunk, akkor barátokra is bízhatjuk ezt a feladatot.

Hangulatkép a menyasszonytáncról.

A vacsorát is a régi osztálytársak között tölthettem, így volt alkalmunk egy kicsit beszélgetni. Utána pedig a nyitótánccal kezdetét vette az este zenész része, és átvettem a staféta botot. Ahogyan előre megbeszéltük, a mindenki által ismert örökzöldekkel kezdtük a bulit, a menyasszonytánc alatt néhány mulatós is előkerült, hajnalban pedig az ott maradt keménymag preferenciáit követtem. Élménydús esküvőn vehettem részt, a közönséget látva és Petiék utólagos visszajelzése alapján is mindenki jól érezte magát. A baráti társaságból azóta meg is keresett egy esküvőjüket tervező pár, így idén az ő esküvőjükön ismét lesz alkalmam a csapattal bulizni.

Szeretnél te is egy hasonlóan jó hangulatú esküvőt?

Kérj árajánlatot ide kattintva!

Az ajánlatkérés semmilyen kötöttséggel nem jár, és kb. 30 másodperc alatt elvégezhető.