Ivett és Robi a Budai Hegyekben található Pál-völgyi-barlangot választották esküvőjük színhelyéül, pontosabban a lejárat melletti rendezvénysátort – a cseppköveknek biztosan nem tett volna jót a dübörgő zene és mi sem élvezhettük volna a nyári esték kellemes klímáját, hiszen a barlangban állandóan 11 fok van. 

Az ifjú párral már ismertük egymást korábbról a közös baráti körünknek köszönhetően, ezt is figyelembe véve adtam egy korrekt ajánlatot az esküvőjük zenei feladatainak elvégzésére. Ivett egyébként esküvőszervezőként is tevékenykedik, remélem a sajátjukon túl is lesz még alkalmunk együtt dolgozni. Szakmájához méltóan egy remekül megszervzett és nagyon stílusos lagzin vehettem részt.

Népszerű a vintage dekoráció az utóbbi időben, de stílusban ilyen remekül összerakott esküvő dekort talán még nem is láttam. Az összhang lenyűgözött! Az, hogy melyik asztalnál ülsz, egy névre szóló könyvbe volt elrejtve, a bejáratnál lévő zöldség-nasi bárt pedig egyszerűen imádtam. De inkább beszéljenek a képek:

Esküvő DJ Pál-völgyi-barlang budapest
Ilyen egy profi vintage dekoráció, zöldségimádó körítéssel. (Készítette: Natural Wedding Decor – Fotó: Török-Bognár Renáta)
Esküvő DJ Pál-völgyi-barlang budapest
Vajon hol ülök?

A program a polgári szertartással kezdődött, melyet most is én hangosítottam, de ezúttal nem felvételről szólt a zene, hanem egy gitáros-énekes páros dalai csendültek fel a ceremónia alatt. Így csak vezetéknélküli mikrofonok kellettek, a szertartásvezetőt pedig diszkrét gallérra csiptethető mikroporttal hangosítottam ki.

A sátorban zajló vacsora remek volt, és már alig vártuk, hogy elinduljon a buli. A nyitótánc is különlegesre sikerült, Ivett táncosként komoly koreográfiát állított össze kettőjüknek, a vendégek többször visszatapsolták őket az éjszaka folymán.

A csapat most is a rock’n’rollra ropta a legjobban, de némi mulatóst is beiktattunk, éjfél után pedig nem hiányozhattak a retro magyar slágerek sem. Sajnos a júniusi hőség nem volt a barátunk, ha táncolni kezdtél, az első szám közepén már ömlött rólad a víz, úgyhogy külön dícséret jár Ivett koszorúslány-barátnőinek, akik a legkitartóbbak voltak.

Esküvő DJ Budapest
…és a party (ez saját fotó)

Török-Bognár Reni ezúttal is csodálatos képeket készített az esküvőről, de a jegyesfotózás is különleges volt, hiszen a tengerparti fotókért egészen a horvátországi Brsec-ig utaztak. A képeket megnézve abszolút megérte a kétszer öt órás út, sőt azóta én is jártam Brsec-ben, és tapasztalatból mondom: érthető, miért lett a szívük csücske ez a kis Rijeka melletti falu.

A videókért a Shadowplay Wedding Films felelt, ekkor már másodszor dolgoztam velük – pontosabban mellettük, és most is elképedtem, mennyire profin is lehet ezt csinálni, mind a megjelenést, a forgatást, az alkalmazott modern technikát, mind a végeredményt látva.

Szeretnél Te is egy ilyen bulit az esküvődön?

Kérj árajánlatot ide kattintva!

Az ajánlatkérés semmilyen kötöttséggel nem jár, és kb. 30 másodperc alatt elvégezhető.