Juli és Kim esküvője a győri Konferencia Hotelben hihetelenül jóra sikeredett. Volt néhány a szokványostól eltérő mozzanat, amiket mindig díjazok, és egy nagyon kedves, önfeledten bulizó ifjú párt és násznépet ismerhettem meg.

eskuvo dj gyor hotel konferencia
Végig remek volt a hangulat. Fotók: Sás Benedek / flashkuvo.hu / esküvő-fotók.hu

Ismét egy vegyes nemzetiségű pár esküvőjén jártam: Juli és Kim Angliában élnek, ahol Kim fotósként dolgozik – méghozzá nem is akármilyen fotós, főként portrékat készít, nekem nagyon tetszenek a munkái – Juli pedig az asszisztenseként tevékenykedik: fotóssegédként, valamint az utómunkában és a szervezésben segít férjének. Ezenkívül amatőr színészként is tevékenykednek. Mindezt csak azért írom le, mert mindig örömmel tölt el, ha valaki abból él amit szeret. Ez sugárzik az ember személyiségéből, élethez való viszonyából, és ez Juli és Kim esetében is látszott, pedig csak néhány órát töltöttünk egymás társaságában.

A nagy távolság miatt minden előkészületet online intéztünk: Juli huga, Nóra bukkant rám a google keresőjén keresztül, online szerződtünk, és az egyeztetés is Skype-on történt, személyesen csak az esküvőn találkoztunk. Juli egyik barátja volt a ceremóniamester, így konferálnom csak a saját műsorom közbn kellett, de így is jól jött az angol tudásom.

esküvő dj hotel konferencia győr

esküvő dj győr-moson-sopron megye
Nem volt megállás a szülőknek sem!

A program ezúttal különlegesen kezdődött: a pár a “lakodalom van a mi utcánkban” c. nótára vonult be, majd adózva a régi magyar esküvős hagyományoknak, a vacsora előtt hagyományos cigány zenészek alapozták meg a hangulatot hegedűvel és gitárral. A műsorukat én hangosítottam.

Sás Benedek fotós munkáját külön szeretném kiemelni, végig nagyon jól elkapta a pillanatot. Időnként kapok nagyon profi, a buli hangulatát hűen visszaadó képeket a pároktól, de ezen az esküvőn annyi remek kép készült, hogy szinte nehéz volt kiválogatni, melyik kerüljön ide illusztrációként.

Egy jól elkapott pillanat arról a vidámságról, ami jellemezte az estét.

Juli és Kim kérésére a leves tálalásakor az alábbi nagyon ismert, eddig mégsem haszált dalt játszottam le, mindenki nagy örömére. (Az esküvőn angolul szólt, de egy színmagyar esküvőn magyarul hatásosabb, így magyarul linkelem be.)

A menü nagyon jó volt ezúttal is, ha valaki a Hotel Konfereincában tervezi az esküvőjét, infóképpen jelzem: biztosan nem fogtok csalódni. A vacsora alatt a fogások között megejtettük a rokonok beszédeit, így miután mindenki jóllakott, nem volt más hátra, mint elkezdeni táncolni!

A buli különlegességét az adta, hogy időnként szünetet tartottam, ilyenkor Kim és édesapja vették át a staféta botot: gitáros énekes műsorral kedveskedtek a vendégeknek az este folyamán többször is, én pedig a háttérből hangosítottam a műsort vezetéknélküli mikrofonokkal.

eskuvo dj gyor

eskuvo dj gyor
Nagyon tudott bulizni a csapat!

Ahogy azt már többször említettem, azért szeretem a vegyes nemzetiségű násznépeket, mert ilyenkor kicsit különlegesebb zenéket is előveszünk. Persze itt is felcsendült egy-egy régi magyar dal, pl. a Hungária legnagyobb slágerei, de ezeken túl inkább nemzetközi slágereket vettünk elő, melyre egyébként jól fel tudtam készülni, hiszen a pár egy hosszú listát adott a kedvenc zenéikről. A buli kérésükre ezzel dallal indult:

…aztán persze voltak pörgősebb és lassabb részek is. A menyasszonytáncot magyar mulatósra roptuk, de az este többi részén nem erőltettük ezt a stílust. Hajnalban pedig előkerültek a modernebb dance zenék, némi electro swinggel fűszerezve. Az utolsó fél órában pedig, amikor már csak Kim és néhány barátja táncolt, egy kis londoni undergrounddal fejeztük be az estét. Hajnali négy óra környékén lőttük le a bulit, eztuán jött a pakolás majd a hazaút Fehérvárra, hat órakor már dőltem is be az ágyba. 🙂

Juli ezt írta később nekem:

Nagyon szépen köszönünk mindent! Fergeteges buli volt, sokan megemlegetik. Nekünk pedig életre szóló élmény volt. 🙂

Nekem is örök emlék marad! Még nincs vége, további képek a bejegyzés alatt.

Hasonló bulira vágysz az esküvődön?

Kérj árajánlatot ide kattintva!

Az ajánlatkérés semmilyen kötöttséggel nem jár, és kb. 30 másodperc alatt elvégezhető.

 

eskuvo dj 
esküvői dj győr hotlek konferencia
eskuvo dj győr