2016. augusztus első hétvégéjén a Római parton található Café Fontana-ba voltam hivatalos esküvő DJ-ként. Ha egy mondatban kellene összefoglalnom akkor Melinda és Balázs esküvője a szokásosnál rövidebb volt, de kellőképpen tartalmas.

Melinda egy bő hónappal az esküvőjük előtt keresett meg, és mivel péntek estéről volt szó, illetve az általuk választott Café Fontana csak 11-ig van nyitva (tehát legkésőbb eddig tarthatott a lagzi is), egy elég baráti árban sikerült megállapodnunk. A dologhoz hozzátartozik, hogy másnap reggel indultunk Horvátországba nyaralni, ezért ez a dátum szabadon volt hagyva a naptáramban, de egy 11-ig tartó lagzi a család egyetértésével is belefért előző estére. A másnap korai indulás miatt az öcsém, Bálint is elkísért az esküvőre (utána már nem tudtam volna elmenni érte), aki már régóta kíváncsi volt rá, mit is művel a bátyja egy ilyen buliban pontosan. Szerencsére Melindáék is szívesen látták. Tulajdonképpen nagyon is hálás voltam a szerencsés véletlennek, ennél hatékonyabban össze sem jöhetett volna ez a hétvége. – De ennyit rólam. 🙂

A násznép a polgári szertartást követően este 7 körül érkezett meg az étterembe. Külön ceremóniamestert nem kértek fel, az események konferálását és a násznép irányítását rám bízták. Mint minden esetben, nekik is elmondtam, hogy ez a dolog nem egyenlő szintű egy tapasztalt vőfély/CM munkájával, de esetükben a tartalmas program miatt többre nem is volt szükség, én pedig szívesen segítek, és azért némi tapasztalatom is van már e téren.

Kellemes augusztus esti idő volt volt, a Fontana szabadtéri részét átjárta a friss levegő, nem volt hőség. A vacsorára sem lehetett panasz, utána pedig az éttrem alsó különtermében folytattuk a nyitótóánccal a programot. Abban egyeztünk meg, hogy a menyasszonytáncig az idősebbek által is kedvelt örökzöld tánczenéket vesszük elő. (Hungária, Beatles, Elvis, Boney M, Neoton stb.) A tortát és a Menyasszonytáncot este 10-re időzítettük, az utána lévő szűk egy órában pedig Melinda és Balázs kedvenc bulizenéire fókuszáltunk, főleg funky szólt a 90-es évekből. Pontban 11-kor eljött a záróra ideje, elköszöntünk a vendégektől, majd valamivel éjfél után már otthon is voltunk. A pár elmondása szerint tudta volna még folytatni a bulizást, de igazából minden belefért a programba és nagyon jól érezték magukat. Én pedig egy nagyon szimpatikus párt ismerhettem meg, akiknek ezúttal is meg egyszer sok boldogságot kívánok.

Hasonló bulira vágysz az esküvődön?

Kérj árajánlatot ide kattintva!

Az ajánlatkérés semmilyen kötöttséggel nem jár, és kb. 30 másodperc alatt elvégezhető.