2016. májusában a Vác és Verőce között található Camelot Club Hotelben volt alkalmam esküvő DJ-ként zenét szolgáltatni Annamari és Tóni esküvőjén.

Annamarival még előző év őszén állapodtunk meg arról, hogy én fogok zenélni az esküvőjükön. Először budapesti helyszínen gondolkodtak, de végül a Camelot Club Hotelre esett a választásuk. Nálam ez a helyszín abszolút nem okozott problémát, hiszen az ország egész területére szívesen megyek DJ-ként esküvőre, sőt a határokon kívülre is, a távolság csak az útiköltséget befolyásolja, a lelkesedésemet egy cseppet sem!

Esküvői DJ Camelot Club Hotel, Vác, Gyertyafény keringő
Gyertyafény keringő – Fotó: MBPhoto

A Hotel közvetlenül a Duna partján fekszik, saját kikötővel rendelkezik és esküvők számára egy külön rendezvénysátort tartanak fenn a vízparton, tehát egy lagzikra szakosodott profi vendéglátóhelyről van szó, melyhez egy hotel is tartozik, így a hajnalig tartó mulatás után volt hol nyugovóra térni a megfáradt vendégeknek. Az élményt kalandpark és egy mini állatkert egészíti ki, mely a hotel melletti ártéri erdőben található. Ott jártunkkor a 6-8 db kölyök mosómedve jelentette a legnagyobb szenzációt, nagyon aranyosak voltak!

Az esküvő a polgári szertartással indult, melyre Annamari és Tóni egy 1970 környékén gyártott gyönyörű állapotú, aranyszínű Caddilac Eldorado-val érkezett, majd közvetlenül a vízparton mondták ki a boldogító “igen”-t egy boldogságkapu alatt. A környezet valóban mesébe illő volt, szerintem méltó (és nem utolsó sorban “halandók” számára is megfizethető) alternatívája volt egy tengerparti szertartásnak. A hangosítást ezúttal is én végeztem a párral előre leegyeztetett dallista alapján.

Esküvő DJ Vác
Az Eldorado is gyönyörű volt (Saját fotó)

A program lufieregetéssel és gratulációval folytatódott, majd este 7 körül felszolgálták a vacsorát. A bevált esküvői menüt fogyasztottuk, minden finom volt, és külön kiemelném, hogy a személyzet végig nagyon segítőkész volt a vendégekkel és velem is.

Esküvőre DJ Vác
Így lesz színes az égbolt néhány pillanatra (Saját fotó)

Miután jóllaktunk, végre eljött a buli ideje! A tánc a hagyományos esküvős zenékre indult, így jól tudták érezni magukat az idősebbek is. Az elején nem erőltettem a mulatóst, de végül arra indult be igazán a buli, és Annamari kérésére néhány délvidéki hangulatú zenét is elővettünk, hiszen onnan is érkeztek rokonok. Na ők aztán tudták ropni! Ezúttal is sikeres volt a pingvin tánc, mellyel a tavaly szezonban találkoztam először. Ezúttal egy 8 éves kisfiú invitált mindenkit táncba pingvin jelmezben, hát lehet erre nemet mondani?

Esküvő, Vác, Camelot, Nyitótánc
Nyitótánc, háttérben a DJ pulttal – Fotó: MBPhoto

A már jól bevált esküvő DJ stratégiám szerint éjfél után ezúttal is elkanyarodtunk a fiatalabb generáció zenei világának irányába, és az elmúlt 15-20 év zenei termését vettük elő, bőven jutott idő a frissebb klubzenékre is a buli vége felé. Ezúttal is nagyon jó és kitartó közönségem volt, kb. hajnali 4 óráig bírtuk, így a pakolás után már világosban vezettem haza Székesfehérvárra.

Annamari és Tóni a következőket írták nekem az esküvő után néhány héttel:

“Szia Attila,

Most jut eszembe, hogy még meg sem köszöntük Neked azt a profi munkát, amivel megajándékoztál minket a nagy napunkon. ?
Rengeteg visszajelzést kaptunk a násznépünktől, főleg a barátainktól,hogy le a kalappal, ahogy az egész este folyamán követted a társaság hangulatát,é s érezhetően nem csak véletlenszerűen keverted a zenét, hanem tudatosan, figyelve az összes reakciót.
Mi úgy gondoljuk, hogy egy esküvőn a zene az egyik alap pillér a jó hangulathoz, amit Te maximálisan biztosítottál nekünk, köszönjük Neked mégegyszer. ?
Kívánunk Neked még sok örömet ebben a szakmában, és rengeteg felkérést is, amiről biztosíthatunk, hogy rajtunk nem fog múlni.”

A fenti megtisztelő szavakon túl még valamivel gazdagodtam aznap este: megismertem Borit és Zolit, akik házaspárként művelik az esküvő fotózást. Nagyon vidám csapat, a munkához való hozzáállásuk és a végeredmény is profi, itt tudjátok csekkolni a referenciáikat. Azóta még egyszer dolgoztunk együtt és jövőre is lesz legalább egy esküvő ahol találkozunk. Biztos vagyok benne, hogy az is legalább ilyen kellemes élmény lesz! Köszönöm, hogy ott lehettem!

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, vedd fel velem a kapcsolatot és kérj árajánlatot ide kattintva!

 

Videó összefoglaló az esküvőről a kék gombra kattintva:

Annamari és Tóni legszebb jelenetek from ÁszNász on Vimeo.