2016. júniusának első esküvője a felsőörsi Malomvölgybe vitt, ahol Gini és Szilárd esküvőjén szolgáltattam a zenét délutántól egészen hajnalig.

Esküvő DJ party Alsóörs-Malomvölgy, Balaton
Hangulatkép a buliból

Ginivel a veszprémi egyetemről már ismertük egymást, és dolgoztunk együtt több egyetemi bulin, szóval tudta mire számíthat tőlem, így kétségek nélkül kért fel esküvő DJ-nek. Helyszínnek a felsőörsi Malomvölgyet választották, amit – ahhoz képest, hogy a környéken nőttem fel – nem ismertem. Ezt utólag nagyon bánom, hiszen egy csodás környezeti szépségű, igényesen kialakított esküvői helyszínről van szó, ami kirándulóhelynek sem utolsó. A Malomvölgy Felsőörs külterületén helyezkedik el, a Balaton felé vezető völgy ölében, a faluból egy bekötő útról érhető el. A helyszínen rendelkezésre áll minden, amire egy esküvőnél szükség lehet: a konferenciateremben kényelmesen elfértünk a majdnem 100 fős vendégsereggel és a konyha  is teljesen korrekt volt. A vendégek elhelyezésére szintén van lehetőség, hiszen a Malomvölgy szálláshelyként is funkcionál.

Felsőörs Malomvölgy Esküvő DJ
A helyszín a szállásokkal

A polgári szertartásra a völgyben csörgedező patak partján került sor, a szertartás hangosítását ezúttal is rám bízta az ifjú pár. Az idő felhős volt, de szerencsére az eső elkerült minket, így végül kellemes időben és nagyon jó fényviszonyok között (a fotósok nem szeretik a tűző napot) került sor az “Igen”-ek kimondására.

Sziszó, az esküvő fotósa a vacsora alatt is végig dolgozott: a fényképezés mellett rögtön nekiállt utómunkázni is a laptopján, hogy az este 11 körül érkező tortánál már ki is tudjuk vetíteni a nap legjobb képeit. Az erről készült összeállítást a poszt végén láthatod.

Esküvő DJ Malomkert Felsőörs 2
A nagyterem a tánctérrel és a színpaddal

Szilárd, a vőlegény egy zenekarban játszik, ezért mindenképpen szerettek volna egy negyedórás koncertet adni a bandával a násznépnek, amelyre a vacsora után került sor, és remekül megadták az alaphangulatot. Ezt követően gyorsan beindult a buli, szerencsére ezúttal is táncoslábú násznépet fogtam ki. Az előre megbeszéltek megfelelően a boogie a hagyományos lakodalmas zenékre indult be: rengeteg rock’n’roll és ismert magyar tánczene szólt, a mulatóst nem nagyon erőltettük, mindössze 10-15 perc ment ebből a stílusból. Éjfél után az elmúlt 10 év legnagyobb kedvenceit vettük elő, a buli utolsó másfél órájában pedig mai disco slágerek szóltak. Ritkán játszom modern klub zenét esküvőkön, az a tapasztalatom, hogy legtöbször nem erre van igény a buli végén, de ezúttal Ginával és Szilárddal ezt előre megbeszéltük, és kérésüknek megfelelően így alakítottam a buli végét, melyet az ott maradt keménymag örömmel fogadott. A csapat nagyon jól bírta, valamikor hajnali 4 és 5 óra között fejeztük be a mulatást. Jó buli volt, örülök, hogy a részese lehettem!

Fotómontázs Sziszó képeivel az esküvőről:

Szeretnél egy hasonlóan jó bulit az esküvődre? Kérj ajánlatot ide kattintva!

 

További képek a buliról:

Esküvő DJ party Alsóörs-Malomvölgy, Balaton Esküvő DJ party Alsóörs-Malomvölgy, Balaton Esküvő DJ party Alsóörs-Malomvölgy, Balaton Esküvő DJ party Alsóörs-Malomvölgy, Balaton Esküvő DJ party Alsóörs-Malomvölgy, Balaton