2016. július közepén Péter és Anita bízták rám esküvőjükön a vendégek zenés szórakoztatását, a Balatonfüredi Szabadidő- és Konferenciaközpontban. Ha egy mondatban kellene megfogalmaznom az este szlogenjét, akkor ez lenne: Fagyos időjárás és forró hangulat!

eskuvo dj balatonfured
Induljon a tánc!

Anitát és Pétert a Veszprémi Egyetemről már korábbról ismertem, jó párszor hallottak DJ-ként zenélni, így könnyen megadták a bizalmat nekem. Dátumuk a nyár kellős közepére szólt, így ők is nagyon meglepődtek, amikor előtte néhány nappal kiderült: markáns hidegfront érkezik a hétvégére, max. 15 fokkal és szakadó esővel. Ez az, amivel képtelenség előre számolni, de az Ifjú Pár szerencsére megfelelően kezelte, hozzáállásukat Anita alábbi mondata írja le legjobban: “Kabrióval jöttünk a veszprémi szertartásról, és amikor két percre elállt az eső, rögtön lenyitottuk a tetőt, nem érdekelt a hideg!” Ezt tanácsolom másoknak is: ilyenkor is csak pozitívan, ettől még lehet jó bulit és emlékezetes esküvőt összehozni. Sikerült is!

eskuvo dj
Egy kis alapozás.
eskuvo dj balatonfured
Nem éppen egy ücsörgős társaság. 🙂

Ezzel az esküvővel kapcsolatban már jó előre nyugodt voltam, hiszen az egyetemről ismert jó pár barátom, a bulis mag jelen volt a lagzin, így nem volt kétségem affelől, hogy remek lesz a hangulat. A vőfély Horváth Attila volt, aki a saját esküvőnkön is ellátta ezt a szerepet, ezúttal is a tőle várható magas szinten. Előadta a “Szicíliai nagybácsi, aki nem lett meghívva” c. műsorát is, ami nekem különösen tetszett, abszolút egyedi, más vőfélynél még nem láttam.

eskuvo dj veszprem
Az Ifjú Pár, háttérben a DJ pulttal és velem.
eskuvo dj
A vonatozás sem maradt el.

A vendéglátós csapat és a helyszín kulturált volt, az erkélyről nagyon jó a kilátás a Füredi öbölre. Egyedül a lift hiányzott: mióta minden hétvégén hangfalakat cipelek, nagyon tudom értékelni az akadálymentesített helyszíneket. A vacsorára sem lehetett panasz, utána pedig belehúztunk az estébe. A zenei igény a megszokott volt: az idősebb családtagok a lakodalmas dalokat preferálták, míg a fiatalabbak modernebb zenéket részesítették előnyben – de hozzá kell tennem, az egyetemista magnak néhány ital elfogyasztása után már minden zene tetszett, szóval könnyű dolgom volt. Az este folyamán tehát a régebbi – akár mulatós – tánczenék és a fiatalosabb dalok között lavíroztam, rövid blokkokat állítottam össze minden stílusból, így mindenki megtalálta a neki megfelelőt. Hajnali négy óra tájékán fejeztük be a bulizást.

Anita elmondása szerint a vendégek visszajelzései, és a videó/képek alapján is mindenki nagyon jól érezte magát.

Ha tetszett a beszámoló, és szeretnél elhívni az esküvődre DJ-nek, kattints ide:

 

Ajánlatot kérek!

Az ajánlatkérés semmilyen kötöttséggel nem jár, és kb. 30 másodperc alatt elvégezhető.