A májusi esküvői szezon 2016-ban Bikalon kezdődött számomra, ahol Vivi és Tomi esküvőjén szolgáltathattam a talpalávalót. Ismét egy nagyon barátságos családot / baráti társaságot, és egy nagyon izgalmas esküvői helyszínt ismerhettem meg. A Puchner Kastélyszállóban jártam.

Május elején elutaztunk egy kicsit pihenni, így az első két hétvégére nem is vállaltam esküvőt, pedig jó pár megkeresés érkezett. Így május 23-án frissen, kipihenve és feltöltődve csaptam bele a szezonba.

Vivivel a Veszprémi Egyetemről ismertük egymást, sokszor hallott zenélni az egyetemi bulikon és szakesteken, így bizalommal kértek fel az esküvőjük zenei műsorvezetésére is. Külön vőfélyt/ceremóniamestert nem fogadtak, az események konferálását is rám bízták.

esküvő dj pucher kastély bikal
Polgári esküvő a Kastély udvarán
eskuvo dj, Bikal, Pucher Szálló
A háttérből hangosítottam a szertartást

Az esküvő a kastély udvarán megrendezett polgári szertartással kezdődött, melyhez nagyon jó érzékkel válogatta össze az ifjú pár a zenéket. Több olyan ötletet adtak, melyet azóta is ajánlok, ha valaki elakadna a szertartás zenéinek válogatásánál és a segítségemet kéri.

A program állófogadással folytatódott, de jutott idő a vendégek számára a közös fotózkodásra és a kastély környékének megismerésére is, hiszen a vacsora csak másfél órával később kezdődött.

Bikal, Pucher Kastélyszálló Esküvő DJ

Különleges élmény volt a középkori stílusú Múzsák Termében eltöltött este. A kastély konyhája nagyon jó, a hagyományos húsleves mellett gazdagon és kiválóan elkészített gyümölcslevest is felszolgáltak, legnagyobb örömömre (imádom!), a fő fogások pedig svédasztalon érkeztek. A kiadós vacsora után kellett egy kis idő a násznépnek, mire sikerült komolyabban ráhangolódni a táncra – ez gyakori, ha ilyen jó a konyha – de végül elég jól belejöttek, hiszen hajnali 4 órakor hagytuk abba.

A buli a pár nyitótáncával kezdődött, nagyon komolyan vették, tánctanárhoz jártak, és egy többféle zenei és táncstílust felölelő összeállításra adták elő a koreográfiát. Hatalmas sikere volt! Az este első felében a hagyományosabb esküvői zenei stílusokat vettem elő, némi mulatóssal megfűszerezve, hajnalban pedig több zenei blokkot is összeállítottam a 80-as – 90-es évek slágereivel, rock’n’rollal, R’N’B-vel, magyar popzenével és a mai klubslágerekkel. A “kemény mag” még bírta volna, de a szálló jelezte: a termet elő kell készíteni a reggeliztetéshez, úgyhogy lassan be kellett fejeznünk.

Gyertyafény keringő, Bikal, Puchner Kastély
Gyertyafény keringő
Menyasszony tánc, esküvő, Bikal
Menyasszony tánc

A nagy távolság miatt a helyszínen aludtam, így ébredés után jutott idő körülnézni a kastély környékén. A Puchner Kastély nagyon jó helyszín, minden kellék megvan ahhoz, hogy emlékezetes esküvőt szervezzünk, de egy hosszú hétvégés pihenéshez is kiváló, van wellness, lovarda, lovagi játékok… stb. Körbejárva nekem az volt a benyomásom, hogy itt-ott látszik, hogy közel húsz éve újították fel, és nekem építészetileg itt-ott már enyhén giccsbe hajlónak tűnt, de ez ízlés dolga, valószínűleg a középkori királyi udvarok ugyan ilyenek voltak, a kastély pedig ezt igyekszik tükrözni.

Esküvő DJ, Bikal
Jó a buli!

A vőlegény, Tomi pedig annyira segítőkész, hogy a polgári szertartás előtt másfél órával felhívott, hogy megérkeztem-e már, mert akkor ő jönne segíteni pakolni. Hálásan megköszöntem, de ez az én dolgom, azért csinálom, hogy az ifjú párnak csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy ezt a napot végig élvezze a vendégekkel együtt. A hajnali kipakolásnál viszont akadt segítőm: Déber Gábor fotós barátom kb. 15 óra fotózás után még segített hangfalat pakolni. Képzeld, Kedves Olvasó, engem ilyen jó fej emberek vesznek körül! 🙂

Esküvő DJ, Fotós, Bikal, Puchner
Déber Gábor Fotós és Kiss Attila Esküvői DJ

Az esküvő utáni héten pedig ez az üzenet várt a postafiókomban:

“Szia Attila! Ezúton is szeretnénk megköszönni a sok-sok segítséget, a jó zenéket, a fergeteges hangulatot és az ismét emlékezetesre sikerült bulit! Nagyon tetszett mindenkinek minden, a szertartás hangosításától a felkonferált műsoron/programon keresztül az utolsó lejátszott zenéig. Hasonlóan sikeres bulikat és elégedett párokat kívánunk a továbbiakban!  Köszönjük!!! ;)”

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, kérj ajánlatot ide kattintva!